16 години затвор получи мъж, който причака с пистолет съпругата си,

...
16 години затвор получи мъж, който причака с пистолет съпругата си,
Коментари Харесай

Майката на убита и заровена жена в Пловдивско: Присъда от 16 години затвор е подигравка

16 години затвор получи мъж, който причака с револвер брачната половинка си, простреля я в главата и по-късно зарови тялото ѝ в Пловдивско.

Убийството беше осъществено преди година в село Пъдарско. Тогава два дни полиция, криминалисти с кучета и водолази претърсваха обитаемото място. Във вторник причинителят Александър Пашов съобщи пред съда, че се признава за отговорен и съжалява.

Близките на убитата обаче са възмутени от присъдата. Решението не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Апелативния съд в Пловдив.

„ Това е насмешка. Той ще излезе на независимост на 46 години. След убийството, е заровил тялото на входа на гробището, с цел да отиде да вземе бус и да го откара в изоставен гараж на две директни от вкъщи ни. В съда е споделил, че не е желал да я убие, а единствено да си поговорят. Бил е въоръжен, с маска и ръкавици, дали е желал единствено да си поговорят? ”, разяснява в ефира на „ Здравей, България ”Анка Михайлова, майка на жертвата.

По думите ѝ дъщеря ѝ напуснала Александър след побой, нанесен година преди убийството.

„ Грешката беше, че тогава не подаде тъжба в полицията. Настоявам за доживотна присъда. Детето ми беше единствено на 28 години ”, добави дамата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР